Team Impero

Team Impero

Vi är otrolig stolta att presentera Team Impero Padel! 

Julia Gustafsson är en otroligt duktig padelspelare som alltid ger hundraprocent och som ständigt utvecklas. Den här personen har så mycket “grinta” i sig. Springer och springer konstant på padelbanan. Hon är inte bara en väldigt duktig SPT-spelare, utan är en väldigt viktig kugge hos Impero Padel. Tillsammans med Emma bildar dom ett padelpar.

Nikos Filipidis är en av våra ambassadörer som har varit med sedan starten. Han spelar alltid med ett lugn och är fokuserad i banan. Han går med smeknamnet “coach” eftersom han förstår sporten och är villig att lära ut sina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Hans partner är en annan ambassadör vid namn Jannis, de utgör ett fantastiskt radarpar på banan.

Jannis Mirianidis är en av våra första ambassadörer. Jannis har nog Uppsalas hårdaste vänsterslägga till serve. Han är en emotionell spelare som visar sina känslor på banan och motiverar alltid sin partner. Otrolig underhållande att kolla på. I övrigt är han väldigt drivande hos Impero Padel och går alltid att räkna med när saker behöver fixas.

Shpend Gërbeshi har varit med oss under en lång tid. Riktigt vass padelspelare med klass på padelbanan. Spelar alltid säkert, gör väldigt få misstag och är en gentleman. Han har hjälpt oss väldigt mycket och vi är otroligt glada över att ha med honom i teamet.  

Mattias Jansson hjälper oss ständigt att spridas och synas kring Dalarna. Anslöt sig till Team Impero Padel under 2018 och har så himla mycket padel och sport i sig. Otrolig kul att honom ombord. Alltid positiv, glad och full med energi.

Martin Östholm – ett nytt tillskott som anslöt sig till Impero Padel under 2019. Spelar innebandy till vardags hos Pixbo och tillhör det svenska innebandylandslaget. Otroligt kul att ha denna sportälskare i teamet. 

Emma Svärd anslöt sig under 2019 till Impero Padel. Hon har rätt attityd, duktig padelspelare och en fin personlighet. Hon kommer att bilda padelpar med Julia och det är något vi ser fram emot. 

Fredrik Novak har så mycket padel i sig (racketsport överhuvudtaget). Anslöt sig till Team Impero Padel under 2019. Han befinner sig mestadels i Skåne men spelar mycket padel runt hela Sverige. Han hjälper frivilligt till hos svenska padelförbundet. En riktig ledare som ofta vägleder och motiverar sin partner.

Kristoffer Edström anslöt sig till Impero Padel under 2018 och representerar Impero Padel i Norrland. Han vann alldeles nyligen Div 1 i Skellefteå. Det är tredje gången i rad som han vinner serien vilket innebär att han försvarade titeln och har därmed skrivit historia i Skellefteå. Vi är glada över att ha en ambassadör som hjälper oss att synas i Norrland.