Team Impero

Vi är otrolig stolta att presentera Team Impero Padel! 

Julia Gustafsson är en otroligt duktig padelspelare som alltid ger hundraprocent och som ständigt utvecklas. Den här personen har så mycket “Grinta” i sig. Springer och springer konstant på padelbanan. Hon har hjälpt oss väldigt mycket, framförallt på damsidan där vi planerar att satsa mer.

Nikos spelar alltid med ett lugnt och fokus. Han går med smeknamnet “coach” eftersom han förstår sporten och är villig att lära ut sina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Hans padel partner är en annan ambassadör vid namn Jannis, de utgör ett fantastiskt radarpar på banan.

Jannis är vår första ambassadör tillsammans med Nikos. Jannis har nog Uppsalas hårdaste vänsterslägga till serve. Han är en emotionell spelare som visar sina känslor på banan. Otrolig underhållande att kolla på.

Shpend har varit med oss under en lång tid. Riktigt vass padelspelare med klass på padelbanan. Har hjälpt oss så enormt mycket sedan starten och är stolta över att ha honom i teamet.

Mattias hjälper oss ständigt att spridas och synas. Anslöt sig till Team Impero Padel under 2018 och har så himla mycket padel och sport i sig, otrolig kul att honom ombord.

Martin – ett nytt tillskott som anslöt sig till Impero Padel under 2019. Spelar innebandy till vardags och tillhör det svenska innebandylandslaget. Otroligt kul att ha denna sportälskare i teamet.

Kristoffer vann nyligen div 1 i Skellefteå. Anslöt sig till Team Impero Padel slutet på 2018. Spännande att följa honom ta över Norrland med Impero Padel.

Fredrik har så mycket padel i sig (racketsport överhuvudtaget). Anslöt sig till Team Impero Padel under 2019. Befinner sig mestadels i Skåne. Men spelar så mycket padel runt hela Sverige och hjälper frivilligt till hos svenska padelförbundet. En riktig ledare och vinnarskalle.