Publicerad

Vi presenterar Shpend Gërbeshi med 8 snabba

Team Impero Padel växer sig allt större. Inte bara till antalet personer men även i utvecklingen som padelspelare. Först ut är Shpend Gërbeshi som i princip har varit med sedan starten av Impero Padel. En kille med ett väldigt gott och ödmjukt hjärta.

Shpend svarar här på 8 snabba frågor. Kör!

Namn och kanske smeknamn?
– Shpend Gërbeshi, smeknamnet är Bond.

Beskriv dig som person?
– Jag är en väldigt social och rolig person av mig. Älskar att skämta! Jag är väldigt omtänksam av mig och hjälper helst andra före mig själv. Jag är verkligen en vinnarskalle av mig! Hatar att förlora, men så länge man gjort bra ifrån sig och ändå förlorat så är det okej.

Styrkor/svagheter på padelbanan?
– Mina styrkor på padelbanan är att jag älskar att slita röven av mig!
Springer jättemycket på banan. Defensiven och lobben är mina starka sidor.
– Svagheterna skulle nog vara att jag inte har så stark volley.

Padelturnering vankas. Hur förbereder du inför match och mellan matcher?
– Med mycket skratt och bra mat

Tävlingsnerver. Vad gör du?
– När väl nerverna kommer så tänker jag på två saker, min underbara familj (vad lyckligt lottad jag är) och Peaceful Warrior (filmen). Jag brukar oftast förknippa denna scenen i filmen med det verkliga livet. Något alla verkligen borde se! Här är texten som jag brukar tänka på när nerverna kommer fram.
– Where are you?
– Here.
– What time is it?
– Now.
– What are you?
– This moment.

Ambitioner och mål inom padeln och Team Impero Padel 2020?
– Mina ambitioner är att i framtiden träna ännu mer padel . Som de flesta vet är det ibland svårt att få till det när man har barn och jobb som “står i vägen”. Men det ingen ursäkt, utan det handlar om att kunna hitta tid och vinna tid till det. Målet är att vinna en B turnering.
– Jag hoppas att år 2020 så är Team Impero Padel så pass stora så att folk som spelar padel eller vill börja spela padel ser oss ambassadörer som förebilder. Att Impero ska vara med och driva och bidra till att de unga lovande spelarna blir bättre och bättre och kan kanske till och med statsa på det.

Några dolda talanger?
– Bartender

Favoritsport/idrott utöver Padel?
– Pingis, Fifa och gym

Tack till Shpend som tog sig tiden att besvara dessa frågor. Vi hörs!