Publicerad Lämna en kommentar

Välkommen till Impero bloggen

padel blogg

Hej allihopa och välkommen till vår nya padel blogg!

Yohannes som skriver här, långt ifrån en bloggexpert så ni får härda er igenom detta :-). All skämt åsido så vill jag passa på berätta om ambassadörträffen vi hade i Växjö den 21/9 då många har hört av sig genom mail och meddelanden. Det var utan tvekan bland de roligaste helgerna jag personligen har haft på väldigt länge med grymma människor och roliga aktiviteter.
Vi hade styrt upp en rolig miniturnering som varade i 3h, efter spännande och roligt spel slog vi oss ner för en diskussion kring Impero Padel, teamet och padeln i helhet. Det var högt i tak och många unika idéer som bollades runt. Vi kan konstatera att vi har en hel del saker att jobba på både inom företaget och Padel-Sverige (där av denna padel blogg). Så grymma är våra ambassadörer om man får skryta lite :-).
Sedan åt vi en riktigt god middag i restaurang Massimo. Fin stämning, mycket snack och skratt samt fantastisk italiensk pizza. Avslutningsvis blev det en drink eller två på PM & Vänner. Julia var stjärnan som ledde oss dit och som sedan hittade perfekta sittplatserna på takterassen samt mysiga filtar till hela teamet.

Jag vill avsluta detta inlägg med att konstatera att vi är ett helt underbart gäng, en liten familj. Vi är så himla tacksamma för att vi har så himla grymma ambassadörer både på och utanför plan. Vi ser framemot att nå nya höjder och utmaningar. Målet framöver är att avsluta 2019 starkt och påbörja 2020 med en bang. Sjukt stolt över Team Impero Padel.

Hörs så länge, Yohannes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.